Aree Thai Massage - Thaimassage, Fotmassage, Oljemassage.

 

     Aree Thaimassage är en         massage för hela familjen.
Öppet må-lö 11-20.00 


        
  Behandling 1-tim. 350:-
Vi tar Swish betalningar.


           Sawadee kaa!
            Välkommen!
 
 

Vi utför Thaimassage i Stockholm.
Bakgrund:
Thai massage är en typ av massage i thailändsk stil som involverar stretching och djup massage. Den är känd i Thailand som "nuat phaen boran" (Thailändska: นวดแผนโบราณ, uttalas: [nuɑt pʰɛn boraːn]), bokstavligen betyder det "gammaldags massagestil"; eller bara "nuat phaen thai" (นวดแผนไทย). Thaimassage kommer ursprungligen från Indien och baseras på Ayurveda och Yoga. det påstås att massagestilen fördes över till Thailand av Shivago Komarpaj för över 2500 år sedan.
En äkta thaimassage:

 Utförd av erfaren thailändsk massör, enligt Buddistiskt thailändsk tradition /skola.
•Har du ett stillasittande jobb framför datorn?
 •Börjar du känna dig stel i kroppen (nacke, axlar, arm etc)?
 •Kanske lider du av spänningshuvudvärk eller ryggbesvär?
Då är traditionell thaimassage en mycket effektiv behandling! Behandlingen används också i förebyggande syfte för att motverka olika problem och ger en avslappnad och harmonisk kropp.
Thaimassage har bla. följande fördelar:
 •Mjukar upp stela muskler och leder
 •Släpper spänningar i kroppen
 •Löser upp blockeringar och ökar blodcirkulationen
 •Minskar stress och ger en avslappnad kropp.
Thaimassage kan även beskrivas som en kombination av akupressure och Yoga för hela kroppen.
Vi jobbar både med och utan olja.
Du ska ha på dig tunna kläder!
Thailändsk oljemassage:
Har många likheter med thaimassagen men är mycket mjukare och fokuserar mer på muskelknådning.
Fotmassage
Ryggen via foten:
Zonterapi utgår från en helhetssyn på människan. Vid zonterapi används en tryckteknik som verkar på bestämda reflexzoner på fötterna, handen eller örat. Dessa zoner motsvarar organ och kroppsdelar i övriga kroppen. Behandlingen utförs med en speciell teknik där man använder tummarna, fingrarna eller en så kallad zonstav. En zonterapeut kan behandla ryggsmärtor, magproblem, sömnsvårighet och andra besvär genom att trycka på motsvarande zoner eller punkter på klientens fot. Förklaringen till detta är att av de tolv meridianer som enligt akupunkturteorin förbinder olika organ med varandra går sex sådana meridianer genom foten.
Smärta är följden av obalans eller blockage Zonterapeuten betraktar smärta som ett tecken på att det råder obalans i en viss zon eller att en viss zon är blockerad på grund av dålig cirkulation. Behandlingen ökar cirkulationen i området vilket minskar stress och spänning i kroppen som helhet. Kroppen uppnår jämvikt och balans. Först när kroppen är i balans kan den påbörja sin egen läkning. Det är alltså inte fråga om symptombehandling i vanlig mening, utan zonterapeuten ser symptomen som kroppens rop på hjälp. Terapeuten är medveten om att det kroppen speglar så att säga inifrån och ut också kan behandlas utifrån och in i arbetet med att återge patienten balans.
Hur fungerar fotmassage och vilken effekt har den?
Fotmassage förbättrar blodcirkulationen - förbättrad blodcirkulation underlättar näringsintag och avlägsnande av slaggprodukter.
Vid den fysiska stimuleringen av fötterna sänds för kroppen positiva impulser till hjärnan. Därigenom startas processer i kroppen som kan leda till självläkning.
Det endokrina systemet regleras, t.ex. balanseras blodtryck, blodsocker, sköldkörtelsfunktion osv.
Genom att massera zoner som är kopplade till t.ex. mjälte, mandlar i övre delen av kroppen eller t.ex. ljumske och lymfkörtlar i den undre delen av kroppen, stärks kroppens immunförsvar och därigenom blir kroppen motståndskraftigare mot sjukdom.
Inte minst har fotmassage en avslappnande effekt, man känner lugn och värme. Stress och oro minskar.
 

Site Builder drivs av  Vistaprint